Què és GSP Centre de Negocis ?

L’empresa Grup Simó & Prado Centre de Negocis, S.L. va néixer l’any 1999, amb l’objectiu de crear un espai singular, multi empresa, viver d’empreses, modern, flexible, còmode, d’alt nivell i amb serveis telemàtics i humans avançats, transformant una antiga seu del Banc Comercial Transatlàntic en GSP Centre de Negocis que ocupa una superfície de més de 2000 m². La situació és immillorable, a l’eix comercial del mateix centre de la ciutat de Terrassa i amb unes comunicacions excel·lents, ja que està a menys de 100 metres de l’estació Terrassa Rambla dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya o de l’anomenat “metre del Vallès”, i a 1000 metres de l’estació Terrassa Centre de la RENFE. El centre disposa també d’algunes places d’aparcament pels clients, i, per altra banda, tenim a les proximitats més de 5 pàrquings públics a menys de 150 metres.

Com Funciona ?

Per a qualsevol empresa que necessiti serveis varis al centre de Terrassa, GSP Centre de Negocis li permet des del primer dia començar a treballar en l’activitat pròpia de l’empresa, despreocupant-se dels demés temes accessoris, rebent una única factura mensual per tots els serveis, facilitant les seves tasques d’administració, i disposant d’unes instal·lacions àmplies, flexibles i adaptables en tot moment a les seves necessitats.

Què li oferim ?

Amb 16 anys d’experiència i un equip de professionals altament qualificats, el centre de negocis com a tal, li ofereix un servei integral personalitzat que permet adaptar-se a qualsevol requeriment de serveis empresarials, comercials o professionals que puguin necessitar tant una empresa que comença, com un professional independent, o una empresa que ja establerta vulgui créixer, i inclús una gran empresa amb unitats de treball específiques.

Des de domiciliacions fiscals, coworking o despatxos privats fins a ús de sales de visita o de conferències, complementats amb múltiples serveis a la carta com filtratge i transferència de trucades, gestió de missatgeria, neteja diària, rotulació a l'aparador, impressions, connexió internet fibra òptica, enviament de faxos, ús de projector, tot servei escollit a la carta segons conveniència o beneficiant-se dels paquets tot inclòs.

domicili fiscal
despacho Terrasa
domicilio fiscal
domicili fiscal
coworking Terrassa
cowork
domicilio fiscal
sala de visites
despatx
sala de reuniones
oficinas Terrasa
despacho Terrasa
despatx Terrassa
lloguer despatx terrassa
lloguer despatx Terrassa
coworking
despatx
llogar sala conferències Terrassa